Team Building

Dags för företagsevent, kick-off eller teambuilding? Våra live escape room spel är väl anpassade för att träna samarbete och kommunikation inom grupper och vi skräddarsyr program för just era behov.  

Escape room för större grupper

Vi arrangerar ofta teambuilding för större grupper och vet vad som krävs för att det ska bli ett lyckat event. Genom att använda våra rum i såväl Gamla stan som Södermalm kan vi faktiskt erbjuda en escape room upplevelse för uppemot 30-40 besökare. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag.

Mystiska mordet i Gamla stan

Ett team på 4 personer kan ta sig an ett urgammalt mordmysterium i vårt utespel i Gamla stan. Med hjälp av ett manus, karta och frågedokument tar detektivteamet reda på vad som hände och allt som dolts i dunkel nystas upp. Och på köpet får ni en härlig rundvandring i Gamla stans historiska miljö. Kan givetvis kombineras med de ordinarie rummen.

Escape room hos företag

Vi har portabla uppsättningar av vårt populära escape room spel Valhall som kan sättas upp externt. Lämpligen genomförs övningarna i form av en tävling där bästa lag kan utses men allt anpassas för era behov. Vi gillar kreativa utmaningar och att leverera en positiv upplevelse till ert event är mycket stimulerande.
IMG_6674

 

Vikingablot

Skulle ni vilja vara med om ett riktigt vikingablot? Genom att abonnera på hela lokalen i Gamla stan kan det bli verklighet. Först spelar ni valfri uppsättning av våra spel och därefter avslutar ni kvällen med en tidsenlig middag i vårt Valhall. Vi serverar bl a etiskt framtaget kött från Resta Gård som andas smak från vikingatiden. Möjlighet finns även att komplettera med passande livemusik. Kontakta oss för offert. www.vikingablot.se

Gruppdynamik och kognitiv utveckling

Våra uppdrag ställer ju krav på hur gruppen samarbetar för att komma vidare på ett effektivt sätt. Hur hanterar gruppen motgångar och framgångar och allt annat som har med gruppens dynamik att göra kan vara intressant att studera. Varför inte skapa grupper och utvärdera hur de lyckades med sina uppdrag? Genom att sitta med i vårt kontrollrum kan ni betrakta grupperna utifrån och diskutera erfarenheterna efteråt. Kan vara en mycket utvecklande erfarenhet.